Politică de confidentialitate

CONFIDENTIALITATE. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (DGPR). PROPRIETATE INTELECTUALA.

WEBDAL solicită următoarele date de la clienții persoanele fizice: nume, adresa de facturare, adresa de livrare, CNP/CI (dacă este prevazut în mod expres de o dispoziție legală), adresa email, număr de telefon, numai în scopul îndeplinirii îndatoririlor contractuale.

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile ce conțin date incomplete sau greșite!

WEBDAL se obligă să respecte confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal, să nu prelucreze și să nu furnizeze informații terților fără acordul scris din partea persoanelor vizate, cu excepția cazului în care există o obligație legală de raportare către diverse autorităti publice, să respecte și să aplice prevederile Regulamentului UE nr. 2016/679 (GDPR). Orice schimbare a acestor reguli de confidențialitate se vor afișa pe site-urile aflate în proprietatea WEBDAL INTERNATIONAL pe care se colectează date personale cu cel puțin 10 zile înainte de implementarea lor.

Terti carora se transmit date in vederea procesarii (coletarii/expedierii) comenzilor:

- Beexpert Hive SRL
- Obio.ro
- Cargus
- Sameday
- Alte firme de curierat

WEBDAL va utiliza adresele de email pentru a răspunde solicitărilor primite de la Clienți, pentru a transmite comunicări despre noutățile, ofertele speciale și evenimentele care se vor organiza (informări tip newsletter) numai persoanelor care și-au confirmat acordul să primească aceste informații prin intermediul platformei MailChimp. Dezabonarea se poate face oricând printr-un simplu click pe link-ul UNSUBSCRIBE aflat în subsolul fiecărui email de tip newsletter.

Conform prevederilor legale aplicabile, Clienții persoane fizice beneficiază de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și procesul decizional individual automatizat.

WEBDAL actualizează în mod permanent securitatea site-urilor aflate în proprietatea sa și a mijloacelor de comunicare, însă nu garantează ca acestea nu pot avea viruși sau alte componente dăunătoare la un moment dat. 

Informațiile de orice fel oferite de WEBDAL sunt bazate pe datele primite de la Furnizori, prin urmare WEBDAL nu iși asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea informațiilor sau a produselor achiziționate prin intermediul site-urilor aflate în proprietatea WEBDAL sau direct. Imaginile produselor publicate de WEBDAL în orice mediu sunt numai cu titlu informativ și există posibilitatea ca produsul final sa fie diferit!
 
Conținutul comunicărilor de orice fel (mesaje email, oferte de preț, contracte etc.) între CLIENT si WEBDAL include informații confidențiale și legal protejate, proprietate a WEBDAL. Divulgarea, copierea, distribuirea informațiilor conținute sau inițierea oricărei acțiuni pe baza acestora sunt strict interzise fără acordul scris al WEBDAL și vor atrage răspunderea legală.

Drepturile de proprietate pentru produsele/mărcile înregistrate de Furnizori aparțin acestora, incluzând (dar nelimitându-se) logo-uri, schițe, simboluri, imagini, texte, filme etc. conform legislației în vigoare.