Caracteristici
Greutate 25
Unitate de măsură buc

Centrifuga pentru extragerea mierii, tangentiala pentru 3 rame Dadant marca Konigin, cu actionare manuala este utila si recomandata apicultorilor cu stupine de marime mica (pana in 30 famlii de albine), dar poate fi folosita si in stupine mai mari, atunci cand apicultorul nu se grabeste si isi programeaza extragerea mierii ca operatie realizata intr-un interval de cateva zile.
Centrifuga este confectionata in intregime din INOX AUSTENITIC ( AISI 304 Alimentar ), iar structura de rezistenta este echipata in partea superioara cu o centura din teava rectangulara care confera rigidizare bazinului.
In partea inferioara a bazinului, modelele de centrifuge pentru miere Konigin sunt dotate cu o centura din platbanda din inox de 5 mm; legatura dintre centura superioara si cea inferioara este facuta de picioarele centrifugii, care sunt continue (nu prezinta articulatii care in timp ar putea duce la deteriorarea structurii, datorita vibratiilor care destabilizeaza articulatiile).
Acest model de centrifuga pentru miere, confera stabilitate sporita datorita formei evazate a picioarelor.
Capacul din dotarea standard este realizat din inox austenitic (alimentar AISI 304), asigurand rezistenta la inevitabilele socuri.


Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Centrifuga tangentiala 3 rame 1/1 diametru 50 cm manuala KONIGIN

  • Cod produs: 229274
  • Disponibilitate: 1000
  • 2,654.89RON