Caracteristici
Forma de prezentare Sirop pentru albine (Hrana lichida)
Gama Dulcofruct
Greutate 13.60000
Tip hrana Energetica
Unitate de măsură buc
Prezentare
Modalitate de ambalare Pet 13 kg

Api Total este un sirop care se foloseste pentru hranirea albinelor in perioadele dinainte de cules, crescand astfel populatia familiilor de albine, dar si toamna inainte de iernare pentru completarea rezervelor de hrana.


Beneficii


Datorita ingredientelor folosite, produsul Api Total reduce riscul de imbolnavire, previne aparitia Nosemozei, stimuleaza ponta matcii, nu cristalizeaza in stup.


Mod de utilizare


Recomandam diluarea produsului cu 20-25% apa (sau ceaiuri din plante). Dupa diluare produsul trebuie consumat in 24-48 de ore pentru a nu intra in fermentatie.


1. Stimulare


Se diluează produsul cu 20-25% apă (distilată sau ceaiuri de plante). Se aplică în hrănitor sau prin metode specifice de stropire a ramelor. 250 g – 300 g o dată la 2-3 zile în funcție de puterea familiei de albine.


2. Completarea rezervelor de hrana (în țările unde este cazul)


Se aplică produsul ca atare (nediluat) în hrănitor. 350 g – 500 g odată la 2-3 zile în funcție de puterea familiei de albine.
Ingrediente: fructoza (38%), glucoza (32%), sucroza (7%), apa (21%), excipienti 2% vitamine: B1, B2, B6, B12, Vitamina C, Pantotenat de Ca, Biotin, Niacinamid, Ca; minerale: Mg, P, Na, K, Cl, Fe, S; aminoacizi: Tryptophan (L), Methionine (DL), Lysine (L).


Nu contine pesticide sau neonicotinoide.


Produs nemodificat genetic.

Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Sirop Apitotal 13KG

  • Cod produs: 228676
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 85.80RON