Caracteristici
Forma de prezentare Sirop pentru albine (Hrana lichida)
Gama Dulcofruct
Greutate 13.30000
Tip hrana Energetica
Unitate de măsură buc
Prezentare
Modalitate de ambalare Pet 13 kg

BeeNectar sirop este recomandat in alimentatia familiilor de albine pentru completarea rezervelor de hrana si pentru stimularea dezvoltarii; protejeaza familia de albine impotriva Nosema Apis si Nosema Ceranae.


Beneficii


Siropul BeeNectar nu cristalizeaza in timp, eliminand riscul de solidificare; poate fi pastrat / depozitat la orice temperatura ferit de razele solare (max. +50 C)
Se administreaza in hrana albinelor numai in perioadele lipsite de cules.


Caracteristici:


Ingrediente: fructoza, glucoza, zaharuri invertite (total glucidic), apa, extract de plante: cimbrisor, urzica, roinita, coada soricelului, galbenele, sunatoare, musetel, busuioc, menta, pelin.


Mod de utilizare:


Pentru completare: 5kg odata la 3 zile. Recomandam sa fie diluat 300 ml de apa pe kg de sirop.Pentru stimulare: 100 ml pe zi sau 300 ml la 3 zile
Se administreaza in cantitate de 500 g – 1 kg / familia de albine, la 1-5 zile, nediluat, in functie de viteza cu care este preluat.


Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei


Detalii logistice: 13 kg PET, 54 buc/palet


Atentie: este interzisa amestecarea siroplui cu miere! Cel mai important avantaj este ca nu critsalizeaza intre faguri. Se poate administra amestecat cu biostimiulatori, vitamine, suplimente nutritive. Produsele Dulcofruct nu conţin neonicotinoide, pesticide, aflatoxine şi metale grele.

Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Sirop BeeNectar 13 kg

  • Cod produs: 228677
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 68.00RON