Caracteristici
Forma de prezentare Sirop pentru albine (Hrana lichida)
Gama Sirop F40
Greutate 1.02
Tip hrana Energetica
Unitate de măsură buc
Prezentare
Modalitate de ambalare Vrac

Livrarea la acest pret se face in cub IBC (cantitate de 1400-1500 kg). Pretul IBC-ului (cubului) va fi comunicat dupa efectuarea comenzii. Costul transportului nu este inclus in pret.


Siropul F40 este folosit cu succes in alimentatia familiilor de albine.


Se administreaza pentru:
- Completarea rezervelor de hrana (administrare in cantitati mari care variaza intre 2-20 kg / administrare, in functie de sezon, conditiile climatice, necesarul familiei de albine, culesul de nectar, rezultatele urmarite si modul de aplicare a tehnologiilor apicole)
- Mentinerea starii de sanatate prin stimularea activitatii familiei de albine (administrare in cantitati mici intre 0.2 - 1 kg / administrare, in functie de sezon, conditiile climatice, necesarul familiei de albine, culesul de nectar, rezultatele urmarite si modul de aplicare a tehnologiilor apicole)
- Stimularea pontei reginei (administrare in cantitati medii intre 0.2 - 0.5 kg / administrare, in functie de sezon, conditiile climatice, necesarul familiei de albine, culesul de nectar, rezultatele urmarite si modul de aplicare a tehnologiilor apicole)
- Stimularea recoltarii polenului (administrare in cantitati mici intre 0.05 - 0.2 kg / administrare, in functie de sezon, conditiile climatice, necesarul familiei de albine, culesul de nectar, rezultatele urmarite si modul de aplicare a tehnologiilor apicole)
Se poate administra diluat sau nediluat, amestecat cu biostimiulatori, vitamine, suplimente nutritive, in functie de sezon, conditiile climatice, necesarul familiei de albine, culesul de nectar, rezultatele urmarite si modul de aplicare a tehnologiilor apicole


Caracteristici si beneficii:
- Contine 76-78% substanta uscata si doar 22-24% apa, fiind foarte usor de procesat.
- Avand pH-ul 4 (potentialul de hidrogen), siropul F40 este ideal pentru alimentatia albinelor; indicele caracterului acid avand o valoare foarte apropiata de cea a mierii de salcam
- Zaharurile sunt gata invertite in fructoza 40-43%, dextroza (glucoza) 30 - 32% si alte zaharuri 4-8%. Aceste zaharuri invertite ne asigura o preluare a siropului, fara ca albinele sa se uzeze.
- Este produs din porumb nemodificat genetic.


Atentie:
- Produsul este disponibil si vrac, in cantitati mai mici (multiplu 100 kg) la pret diferit. Pentru livrarea acestuia este nevoie de ambalaje cu gura larga (minim 20 cm) pe care le poate aduce fiecare apicultor. La nevoie, va putem oferi ambalaje de 25, 45, 300, 1500 kg. Pentru detalii sunati la 0745 30 30 49.
- Se administreaza in hrana albinelor numai in perioadele lipsite de cules.
- Este interzisa amestecarea siroplui cu miere!


Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Sirop F40 vrac

  • Cod produs: 228681
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 4.00RON