Caracteristici
Forma de prezentare Turta pentru albine (Hrana solida)
Gama Agrana
Greutate 15.15000
Tip hrana Energetica
Unitate de măsură buc
Prezentare
Modalitate de ambalare Calup 15 kg

Este o turta foarte consistenta datorita faptului ca este produsa din zaharoza. Are o consistenta pastoasa si se recomanda a se administra atat familiilor de albine cat si roiurilor. Datorita faptului ca este produsa din zaharoza (un polizaharid de calitate superioara) Apifonda este un produs consistent care ofera albinelor o cantitate mult mai mare de energie comparativ cu alte produse.


Faptul ca Apifonda este un produs consistent se poate observa in capacitatea albinelor de a-l consuma; astfel aceasta turta este consumata intr-un interval mai mare de timp decat o turta de calitate inferioara pe care albinele o consuma foarte repede. Apifonda nu are miros fapt pentru care nu produce furtisag.


Administrare


1. Iarna - inceput de primavara: Apifonda se administreaza in special in timpul iernii ca produs de completare a rezervelor de hrana. In functie de necesarul familiei de albine si de spatiul pe care il aveti la dispozitie, se va administra o cantitate de 0,5 - 2,5 kg; de preferat este sa se administreze in portii suficient de mari pentru a ajunge familiei cel putin 30 de zile, interval de timp in care familia sa nu mai fie deranjata.
2. Sfarsit de primavara - vara: se administreaza roiurilor sau nucleelor de imperechere, in cantitati mici pozitionate peste rame + apa in hranitor.


Ingrediente: 83% zaharoza, 5,5% dextroza, 3% fructoza, 2,5% maltoza, 8% zaharuri superioare.


Turta este produsa in Germania din zahar praf cu granulatia cea mai fina (1/100 mm).


Se livreaza in calup de 15 kg care se taie cu ajutorul unui fir de sarma din inox, infasurat in jurul calupului. Se trage de capetele firului cu forta pentru forfecare.

Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Turta Apifonda 15 kg (48 buc)

  • Cod produs: 228690
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 6,480.00RON