Caracteristici
Forma de prezentare Turta pentru albine (Hrana solida)
Gama Apiluk
Greutate 1.05000
Tip hrana Energetica
Unitate de măsură buc
Prezentare
Modalitate de ambalare Cutie 10 kg

Hrana cu minerale si vitamine care se administreaza familiilor de albine si roiurilor. Este fabricata din zahar praf (macinat), ceea ce ii confera o calitate superioara comparativ cu turtele fabricate din zaharuri de calitate mai mica. Vitaminele si mineralele din compozitie asigura un plus de calitate nutritiva produsului, iar albinele il consuma fara sa il risipeasca. Este ambalat la 1 kg ceea ce face ca administrarea sa fie usoara.


Administrare:
Se administreaza familiilor de albine in timpul sezonului inactiv, pentru completarea rezervelor de hrana. Cantitatea care se administreaza variaza intre 0,5 - 2 kg in functie de necesarul familiei; se recomanda administrarea unei cantitati suficient de mare pentru a nu deranja albinele in urmatoarele 30 de zile, astfel va fi evaluata prognoza probabila pentru urmatoarele saptamani.


Fiind ambalata in punga din folie de plastic, aceasta se va taia cu un cutter pe tot perimetrul turtei, cat mai aproape de margine (daca se poate chiar pe margine. Dupa taiere, folia se va indeparta de pe una din fetele produsului iar turta se va plasa deasupra ramelor cu partea fara folie in jos peste rame.


Se poate administra si la sfarsitul verii - inceputul toamnei cu scop de stimulare a pontei.


Fiind fara miros, Apiluk cu vitamine nu produce furtisag, de aceea se recomanda a se administra roiurilor sau nucleelor de imperechere, in cantitati mici plasate deasupra ramelor. Pentru rezultate bune, recomandam a se administra si apa in hranitor, astfel incat putinele albine care formeaza nucleul de imperechere sa nu fie nevoite sa aduca apa.


Ingrediente:
- zaharoza, fructoza, glucoza, apa, vitamine + minerale (contine iod, care ajuta la prevenirea Nosemozei)

Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Turta Apiluk cu vitamine 1 kg (10 buc)

  • Cod produs: 228692
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 100.00RON