Caracteristici
Forma de prezentare Turta pentru albine (Hrana solida)
Greutate 1.05000
Tip hrana Proteica
Unitate de măsură buc

Avantaje


Cel mai mare avantaj pe care il ai cand folosesti Apiluk Proteic este cresterea cantitatii de puiet. Deci, daca urmaresti acest aspect, administreaza cu incredere Apiluk proteic in perioada cand albinele au zbor.


Administrand Apiluk Proteic, asiguri albinelor tale o hrana completa. Glucidele sunt obtinute din zahar ceea ce atesta ca Apiluk Proteic este o hrana de calitate superioara. Sursa proteica este data de drojdia de bere, faina de soia si polen.


Pe langa cele doua componente ale hranei (glucidele si proteinele), aceasta turta pentru albine contine si complexul de vitamine A, D3, E, B1, B2, B3, B6, B12, C dar si minerale. Cel mai important mineral este iodul, un agent bactericid, sporicid, protocid, cisticid și virucid ( https://ro.wikipedia.org/wiki/Iod ), adica este un foarte bun dezinfectant care elimina bacteriile, sporii chiar si unele virusuri.


Administrarea


In Romania, turta proteica Apiluk se poate administra inca de la sfarsitul iernii cand temperatura permite zborul de curatire si pana spre mijlocul toamnei cand albinele isi raresc zborurile.


Administrand Apiluk Proteic primavara devreme, asiguri albinelor tale necesarul de glucide, proteine, vitamine si minerale necesar dezvoltarii explozive.
Spre sfarsitul verii daca administrezi Apiluk Proteic, ajuti albinele sa isi formeze corpul gras, necesar trecerii prin sezonul inactiv.


ATENTIONARE: NU administrati Apiluk Proteic in perioada in care albinele nu realizeaza zboruri de curatire cel putin o data pe saptamana.

Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Turta Apiluk proteica 1 kg (1200 buc)

  • Cod produs: 228696
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 14,400.00RON