Caracteristici
Forma de prezentare Turta pentru albine (Hrana solida)
Gama BeeFonda
Greutate 1.05000
Tip hrana Proteica
Unitate de măsură buc
Prezentare
Modalitate de ambalare Palet 1000 kg

Beefonda cu polen contine 5% polen natural. Turta simpla BeeFonda cu adaos de polen, care ii creste puterea nutritiva, are un miros placut de polen care atrage albinele inca de la deschiderea ambalajului. Gustul dulce combinat cu aroma polenului fac din Bee Fonda cu polen un produs pe care albinele il consuma cu placere. Dupa consumarea produsului ponta reginelor va creste exponential datorita continutului in polen cu care vor fi hranite larvele.


Administrare


Se administreaza familiilor de albine primavara dupa zborul de curatire pentru stimularea pontei reginelor sau la inceput de toamna pentru formarea corpului gras al albinelor.


Punga in care este ambalat produsul se va taia cu o lama de cutter pe toate cele 4 canturi. Dupa taiere, folia se va indeparta de pe una din partile produsului; recomandam ca partea pe care scrie denumirea produsului sa ramana pe produs, astfel incat daca produsul a fost administrat doar unor familii din stupina iar altor familii li s-a administrat altceva, dupa consumarea continutului sa putem stie exact ce i s-a administrat unei familii si ce i s-a administrat alteia.


Pentru rezultate optime, tehnologia apicola recomanda ca ambalajele cu produs sa fie pastrate la 20-25 grade celsius, timp de 36-48 de ore inainte de administrare.


Ingrediente:
- Fructoza
- Glucoza
- Maltoza
- Polen 5%


Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Turta Beefonda cu polen 1 kg (1000 buc)

  • Cod produs: 228714
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 11,800.00RON