Caracteristici
Forma de prezentare Turta pentru albine (Hrana solida)
Gama Honey Bee Pro
Greutate 1.06500
Tip hrana Proteica
Unitate de măsură buc
Prezentare
Modalitate de ambalare Punga 1 kg

Turta Honey Bee Pro cu Polen este o turta energo-proteica ce se foloseste primavara devreme pentru stimularea pontei matcii si a cresterii de puiet.


Se poate folosi si toamna pentru acelasi tip de stimulare sau pentru dezvoltarea corpului gras la albinele care vor ierna.


Aceasta turta este produsa cu o tehnologie noua pe baza de invertire enzimatica din care nu rezulta HMF (Hydroxymethylfurfural). Studiile arata ca hidroliza pe baza de acizi la temperaturi inalte genereaza ca si produs secundar HMF. Singura metoda de a impiedica aparitia HMF este inlocuirea hidrolizei pe baza de acizici cu o hidroliza enzimatica.


Honey Bee Pro Protein este produsa cu o tehnologie germana de invertire enzimatica din materii prime provenind doar de pe teritoriul Uniunii Europene. Nu contine produse modificate genetic (far GMO). Produsa din zahar de sfecla de zahar.


Polenul din componenta acestsei turte a fost sterilizat cu raze gamma. Aceasta metoda de sterilizare nu deterioreaza vitaminele si proteinele continute in polen.


Continut  • Zaharoza: 75 %

  • Sirop invertit enzimatic: 22% (glucoza si fructoza in parti egale si apa)

  • Polen sterilizat cu raze Gamma 3% (nu se transmit boli, iar proteina este pastrata intacta)

Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Turta Honey Bee Pro cu Polen 1kg (buc)

  • Cod produs: 228762
  • Disponibilitate: 1000
  • 13.50RON