Caracteristici
Forma de prezentare Turta pentru albine (Hrana solida)
Gama Podisor
Greutate 1.06500
Tip hrana Energetica
Unitate de măsură buc
Prezentare
Modalitate de ambalare Cutie 15 kg

Turta Podisor Energetic cu HiveAlive este o hrana de inalta calitate care sporeste imunitatea albinelor ajutand la mentinerea unui nivel scazut al unor boli precum: Nosemoza, Loca americana, Puietul varos si Varroza. Minimizeaza pierderile pe timpul iernii si genereaza o dezvoltare exploziva in primavara. Dupa administrarea de hrana cu HiveAlive s-a observat in medie o crestere cu 89% a populatiei de albine si o crestere a recoltei de miere cu 45%.


Pasta omogena formata din micro cristale de zahar cu diametrul mai mic de 1/100 mm, acoperite de o peliculă de sirop invertit enzimatic si un adaos de 2.5 ml HiveAlive/kg. Contine doar zahar de inalta puritate, obtinut din sfecla de zahar nemodificata genetic (fara GMO) si fara adaosuri de siropuri industriale.


Siropul folosit este obtinut cu o tehnologie germana de invertire enzimatica, care elimina aparitia HMF (hidroximetilfurfural).


Produsa in UE, doar cu ingrediente din Uniunea Europeana. Produsa sub sistem certificat al controlului productiei de alimente HACCP (nr: HR100143332) si sub sistem certificat al controlului calitatii ISO 9001:2008 (nr: HR100143331).


Ingrediente:
- zaharoza 79%,
- sirop invertit enzimatic 21% (glucoza 7,5%, fructoza 7,5% si apa 6%),
- 2.5 ml HiveAlive


Termen de valabilitate: 2 ani (vezi data de fabricație pe ambalaj).


Greutate neta: 1kg +/- 5 g


Mod de utilizare: Se taie folia ambalajului dupa marcajul cu foarfeca, apoi turta se aseaza peste rame cu partea fara folie in jos, deasupra ghemului de iernare sau a cuibului. In sezonul cald, folia nu se taie complet, practicandu-se doar niste fante, pentru a preveni scurgerea turtei printre rame.


Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Turta Podisor Energetic cu Hive Alive 1kg (15 buc)

  • Cod produs: 228756
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 177.00RON