Caracteristici
Forma de prezentare Turta pentru albine (Hrana solida)
Gama Podisor
Greutate 1.06500
Tip hrana Energetica
Unitate de măsură buc
Prezentare
Modalitate de ambalare Punga 1 kg

Turta Podisor Energetic cu HiveAlive este o hrana de inalta calitate care sporeste imunitatea albinelor ajutand la mentinerea unui nivel scazut al unor boli precum: Nosemoza, Loca americana, Puietul varos si Varroza. Minimizeaza pierderile pe timpul iernii si genereaza o dezvoltare exploziva in primavara. Dupa administrarea de hrana cu HiveAlive s-a observat in medie o crestere cu 89% a populatiei de albine si o crestere a recoltei de miere cu 45%.


Pasta omogena formata din micro cristale de zahar cu diametrul mai mic de 1/100 mm, acoperite de o peliculă de sirop invertit enzimatic si un adaos de 2.5 ml HiveAlive/kg. Contine doar zahar de inalta puritate, obtinut din sfecla de zahar nemodificata genetic (fara GMO) si fara adaosuri de siropuri industriale.


Siropul folosit este obtinut cu o tehnologie germana de invertire enzimatica, care elimina aparitia HMF (hidroximetilfurfural).


Produsa in UE, doar cu ingrediente din Uniunea Europeana. Produsa sub sistem certificat al controlului productiei de alimente HACCP (nr: HR100143332) si sub sistem certificat al controlului calitatii ISO 9001:2008 (nr: HR100143331).


Ingrediente:
- zaharoza 79%,
- sirop invertit enzimatic 21% (glucoza 7,5%, fructoza 7,5% si apa 6%),
- 2.5 ml HiveAlive


Termen de valabilitate: 2 ani (vezi data de fabricație pe ambalaj).


Greutate neta: 1kg +/- 5 g


Mod de utilizare: Se taie folia ambalajului dupa marcajul cu foarfeca, apoi turta se aseaza peste rame cu partea fara folie in jos, deasupra ghemului de iernare sau a cuibului. In sezonul cald, folia nu se taie complet, practicandu-se doar niste fante, pentru a preveni scurgerea turtei printre rame.

Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Turta Podisor Energetic cu Hive Alive 1kg (buc)

  • Cod produs: 228755
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 11.80RON