Caracteristici
Forma de prezentare Turta pentru albine (Hrana solida)
Gama Podisor
Greutate 0.55
Tip hrana Proteica
Unitate de măsură buc
Prezentare
Modalitate de ambalare Punga 0,5 kg

Turta Podisor Proteic Boost cu HiveAlive este o hrana proteica de inalta calitate conceputa pentru a stimula cresterea cantitatii de puiet din cuib si formarea corpului gras la albine toamna. Fiind folosita in perioade cheie din calendarul apicol: primavara, toamna sau vara la roi, au fost adaugati 5 ml HiveAlive/kg pentru a spori imunitatea albinelor si a ajuta la mentinerea unui nivel scazut al unor boli precum: nosemoza, loca americana, puietul varos si varroza. HiveAlive minimizeaza pierderile pe timpul iernii si genereaza o dezvoltare exploziva in primavara. Dupa administrarea de hrana cu HiveAlive s-a observat in medie o crestere cu 89% a populatiei de albine* si o crestere a recoltei de miere cu 45%.


Pasta omogena formata din micro cristale de zahar cu diametrul mai mic de 1/100 mm, acoperite de o pelicula de sirop invertit enzimatic obtinut cu o tehnologie germana care elimina aparitia HMF (hidroximetilfurfural). Contine zahar obtinut din sfecla de zahar nemodificata genetic (fara GMO) si fara adaosuri de siropuri industriale.


Ingrediente:
- zaharoza 52%,- sirop invertit enzimatic 25% (glucoza 8%, fructoza 8% si apa 6%),- polen 3%,- drojdie de bere inactivata 8%,- soia degresata 12% și- 2,5 ml HiveAlive.
Contine o reteta eficienta de polen, drojdie de bere inactivata si faina de soia degresata, totalizand 23% din produs, pentru a obtine o concentratie de 10% proteina pura. Contine vitamine si minerale necesare dezvoltarii familiei de albine. Produsa in UE, doar cu ingrediente din Uniunea Europeana.


Termen de valabilitate: 1 an (vezi data de fabricatie pe ambalaj).


Greutate neta: 500g +/- 5 g


Mod de utilizare:


Se taie folia ambalajului dupa marcajul cu foarfeca, apoi turta se aseaza peste rame cu partea fara folie in jos, deasupra ghemului de iernare sau a cuibului. In sezonul cald, folia nu se taie complet, practicandu-se doar niste fante, pentru a preveni scurgerea turtei printre rame.


Produsă sub sistem certificat al controlului producției de alimente HACCP (nr: HR100143332) și sub sistem certificat al controlului calității ISO 9001:2008 (nr: HR100143331).

Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Turta Podisor Proteic Boost cu Hive Alive 500g (buc)

  • Cod produs: 228752
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 8.60RON