• Miere de salcâm cu fagure - 1kg
Prezentare
Greutate netă 1000g
Modalitate de ambalare Borcan de 820ml
Livrare
Timp de livrare 24-48 ore
Zonă geografică de livrare București și zonele limitrofe

Mierea de salcâm cu fagure este unul dintre cele mai prețioase și delicioase produse naturale pe care le puteți găsi. Această miere este produsă de albinele care colectează nectar din florile de salcâm și îl depozitează în faguri cu celule hexagonale. Când apicultorii colectează fagurii, aceștia îi scurg de miere și îi vând întregi, cu fagurii încă înăuntru, pentru a păstra aroma și savoarea autentică a mierii.

Faguri de miere: beneficii

Mierea de salcâm cu fagure este considerată de mulți ca fiind cea mai bună și autentică miere. Acest lucru se datorează faptului că fagurii din interiorul borcanului de miere oferă o aromă și o textură unică și sunt foarte plăcuți la gust. În plus, fagurii de miere sunt o sursă excelentă de vitamine și minerale, precum și de antioxidanți.

Un alt avantaj al mierii de salcâm cu fagure este că fagurii din interiorul borcanului pot fi consumați și ei. Aceștia sunt o sursă excelentă de fibre alimentare și pot fi utilizați pentru a îmbunătăți digestia. De asemenea, fagurii pot fi mestecați pentru a-și extrage mierea naturală și pentru a ajuta la curățarea dinților și la îmbunătățirea respirației.

Mierea de salcâm cu fagure este bogată în enzime și substanțe nutritive, care au proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii. Aceste proprietăți fac din fagurii de miere un remediu excelent pentru diverse probleme de sănătate, precum durerile de gât, tusea, răcelile și alte infecții respiratorii. De asemenea, fagurele de miere poate fi folosită pentru a trata problemele digestive, precum arsuri la stomac, diaree sau constipație.

Mierea de salcâm cu fagure este, de asemenea, utilizată în cosmetice, datorită proprietăților sale hidratante și nutritive. Această miere poate fi folosită ca un tratament pentru păr, oferindu-i hidratare și strălucire. De asemenea, mierea de salcâm cu fagure poate fi utilizată ca o mască facială, pentru a hidrata și hrăni pielea uscată.

Mierea de salcâm cu fagure este o alegere excelentă pentru cei care caută o miere autentică și naturală, cu beneficii excelente pentru sănătatea și frumusețea corpului. Aceasta poate fi utilizată în multe moduri diferite, de la a fi consumată simplu, la a fi adăugată în ceai sau în diverse rețete de deserturi.


Știați că: umiditatea mierii la extracție trebuie sa fie de maximum 12%. Scăderea umidității se face pe măsură ce albinele căpăcesc mierea. O miere integral căpăcită nu va mucegăi și nu va fi afectată de alte bacterii. De aceea, este important ca mierea să fie colectată când proporția ramei căpăcite depășeste 60%. Se asigură astfel o perioadă îndelungată de păstrare, însă și cantitatea de miere recoltată va fi mai mică, pierzând procentul de umiditate.

Scrie o recenzie

Autentificați-vă sau înregistrați un cont nou pentru a putea scie o recenzie

Miere de salcâm cu fagure - 1kg

  • Cod produs: SALCAM-CU-FAGURE-1
  • Disponibilitate: Stoc indisponibil
  • 84.99RON


Produse asemănătoare

Miere de rapiță - 1kg

Miere de rapiță - 1kg

Rapița este o planta oleiferă, tehnică, cu importante beneficii asupra sănătății organismului.​Miere..

29.99RON

Miere de salcâm 1kg - productie APIDAL

Miere de salcâm 1kg - productie APIDAL

Salcâmul în țara noastră ocupă suprafețe importante, mai ales în sudul Olteniei, Valea lui Mihai, ..

49.99RON

Căpăceală cu miere de salcâm - 1kg

Căpăceală cu miere de salcâm - 1kg

Căpăceala, care se mai intâlnește și sub denumirea de capacele de fagure , descăpăcea..

39.99RON

Miere de mai (pomi fructiferi) - 1kg

Miere de mai (pomi fructiferi) - 1kg

Miere de mai, denumită și de pomi fructiferi. Este o miere realizată pe parcursul lunilor aprilie-ma..

39.99RON